joi, 28 aprilie 2011

Renaşterea

Una dintre motocicletele postbelice preferate ale lui Gabi este beemerul folosit de Miliţia Română atunci când efectua misiuni de însoţiere a coloanelor oficiale, în special pe cele ale conducătorului mult iubit. De aceea, am hotărât că pe lângă celelalte proiecte aflate în desfăşurare, putem să începem lucrul şi la BMW R60/5, chiar după ce am terminat cu expoziţia Retromotor. Deocamdată, ne-am rezumat doar la reconstruirea motocicletei, aceasta fiind desfăcută pentru o mai bună conservare precum şi la identificarea pieselor care necesită înlocuire (din fericire, doar un cablu şi un cauciuc intră în ecuaţie) sau a modalităţii de lucru.

Ce este îmbucurător este că părţile mecanice, deşi au fost îngrijite necorespunzător, calitatea pieselor fabricantului german şi-a spus cuvântul, astfel că atât motorul, cutia de viteze cât şi grupul se prezintă într-o stare foarte bună.

Rog să scuzaţi pozele făcute cu telefonul, încerc (câteodată) să mai îmi protejez aparatul de fotografiat, să nu îl murdăresc cu uleiul/benzina de pe mâini.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu