luni, 1 noiembrie 2010

Electrica

Am inceput (si spun bine inceput, ca nu am finalizat-o) electrica la Bmwnipru. Din capul locului marturisesc ca nu am decat cunostinte elementare in ceea ce priveste electrica si imi place sa las oamenii care cunosc sa isi bage nasul acolo unde trebuie, astfel incat sa nu stric ceea ce poate este bun.
Week-endul trecut a inceput la mine de joi, cand am fost trimis de nenea Cristi (Cristi57, cum e cunoscut pe forumurile de motociclisti) sa cumpar materiale, si am luat fire, banda izoliera panzata, varnis contractil, mufe, tati, mamici, papuci, alte dracii necesare unui specialist pus pe treaba. Asa de pus pe treaba, ca la 8 dimineata, sambata, nenea Cristi a poposit la mine in curte, si la primele ore ale diminetii, in timp ce inghetam de frig pe afara si ne suflam in maini (ca nu ne-a dus capul sa intram in casa), nenea Cristi a inceput sa studieze monstrul ce urma sa fie electrizat si sa-i deseneze intestinele aruncatoare de scantei.
Toata ziua de sambata a fost ocupata cu calcule, idei, tras de fire, toate operatiile fiind executate de nenea Cristi cu multa migala.

Tot sambata am fost vizitat de Bogdan Coconoiu aka Automobilia, care in sfarsit s-a lasat convins de faptul ca ii trebuie o motocicleta cu atas de capacitate mai mare, astfel incat am inceput cautarile dupa un BMW (atasul deja este Gabi in atelier) sau un M72 care sa i se alature colectiei de masini si gamei Mobra.

Duminica, dupa o scurta vizita in talcioc, pentru realimentare la preturi omenesti cu unele materiale, s-a reinceput in forta montajul electric. Fotografii nu prea am avut timp sa fac, munca lui Cristi57 era captivanta si incercam sa mai fur si un pic de meserie. Pe la amiaza, bineinteles ca am fost vizitat de atasistii mei Geani si Cristi, care s-au implicat activ in reparatiile executate [Geani cu gratarul si cu gura pe mine (baiat de zahar) Cristi linistit ca intotdeauna, s-a bagat pe langa meserias si mi-a luat locul la furat meserie]. Ce a urmat, o sa vedeti in filmuletele urmatoare, aveti dreptul sa radeti cat vreti, s-a uitat sa se puna plusul, au cazut tobele fiindca nu erau prinse, ci doar un pic infipte sa nu trezim vecinii, s-a tras concluzia finala ca nu incarca (falsa concluzie, dar eram obositi si la final de program), dar problema e ca tractorul asta de BMW merge al dracu de bine si o sa mearga si mai bine dupa ce o sa fie totul gata.

http://www.youtube.com/watch?v=48Lz012ATTs

http://www.youtube.com/watch?v=VxTU8b46Z8s

http://www.youtube.com/watch?v=6HQQsWUyizg

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu