marți, 15 iunie 2010

Picturile rupestre

"Placut" surprins de preturile nesimtite cerute de diverse personaje din Bucuresti care au pretentia sa ii numesti vopsitori, ma hotarasem sa duc motocicleta la vopsit la cineva din Topoloveni-Arges, un copil serios cu preturi de bun simt. Din pacate, distanta si obligativitatea neparasirii localitatii (serviciul, na), m-au obligat sa ma obisnuiesc cu gandul ca vopsitul va fi executat tot in regie proprie. Si cine altul putea fi mai potrivit pentru asta decat...Geani.
Week-endul care de abia a trecut, in paralel cu Bucharest Car Classic Show, am organizat la nenea Marius in atelier o sezatoare, unde m-am prezentat eu, Geani, Cristi si bineinteles proprietarul atelierului.
Dupa ce in prealabil grunduisem cu simt de raspundere cadrul de atas, jentile si tot ce mai adusesem de la sablat, a urmat si momentul vopsirii.Trebuie sa recunosc ca am fost cam neinspirat in alegerea vopselei, astfel incat, la o jumatate de ora dupa ce a fost vopsit cadrul...


iata cum arata. Geani a dat toata vopseaua jos, incat a ramas baza de vopsire la fel cum arata o zi mai inainte.

Am schimbat vopseaua, am luat si o mica teapa de la un prieten, ca asa e pe la noi hora asta, si Geani a revopsit cadrul, ti-e mai mare dragul de el acum, asa plasticat cum arata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu