duminică, 28 noiembrie 2010

Running bike

Aseara, dupa ce am terminat de refacut cutia de viteze la Bemvenipra, mi-a veni cheful de plimbare cu o antebelica, asa ca l-am poftit pe Gabi la o plimbare cu Zundappul de 500. Zis si facut, am facut ceva reglaje, Gabi a scos o baterie pe 6v de la un BMW si am scos motocicleta, sa respire aer bucurestean. Si au inceput luptele seculare care au durat f'o ora, timp in care am plimbat motocicleta in susul si josul Avrigului, bineinteles, cu scandalizarea varstnicilor din blocurile alaturate, cu exceptia catorva batranei care au admirat motocicleta atat in fata garajului cat si in timpul mersului, povestindu-ne si aventuri de altadat, cu Zundappuri, Jawe de 500, Mobre si BMW-uri. Am facut mai multe filmulete, dar am pus unul mai mic, o sa incercam zilele astea sa facem cateva ziua atat cu Zundappul cat si M-ul, iar daca o sa fie un chef mare de plimbare, o sa incercam si un R12 sau un K800. Ce mi-am dat seama, la plimbarea asta de noapte, e ca motorul de Zundapp e mai lin fata de cel de BMW, dar trage si un pic mai liniar, fara bruscarile BMW-ului.

Ahh, si zdranganelile care se aud pe filmulet sunt de la cricul cel neastamparat :) , motocicleta functioneaza perfect. Doritori de un drive-test?

3 comentarii:

  1. Citind acest blog parca mi-e ciuda ca nu stau pe linga tine. As putea sa te ajut in multe si cred ca si tu mai ajuta. Pasionant si frumos.
    Un rautacios Constantin57

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu e nici o problema ca nu stati langa mine, va astept la primavara la o vizita la garaj, cu sau fara Simsonel.
    Mihai

    RăspundețiȘtergere
  3. Salutare, ma numesc Daniel, sunt pasionat de vehicule retro, as vrea sa va intreb daca primiti vizite la garaj, ma intereseaza in mod deosebit Zundapp-ul.
    Stau pe Ferdinand, foarte aproape de Avrig...asta numai daca nu deranjez.
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere