vineri, 16 mai 2014

Legende pe doua roti - partea a 2-a

Şi...a început. Merită să mergeţi în Sun Plaza să vizionaţi exponatele.
Deschiderea expoziţiei a fost făcută de către Roxana Ciuhulescu în colaborare cu Dan Cazacu, preşedintele fondator al Retromobil Club România.
Pe parcursul zilelor viitoare o să postez fotografii cu motocicletele expuse.

Citat de pe topgear.ro: Gazda evenimentului, Roxana Ciuhulescu, a deschis evenimentul într-un mod inedit, făcându-și intrarea spectaculoasă pe motocicleta Suzuki VL 1500 C. Roxana a realizat o incursiune în istoria motociclismului, prezentând cele 20 de motoare expuse in cadrul expozitiei „Legende pe două roți la Sun Plaza“. În cadrul evenimentului de lansare a expoziției de motociclete de epocă, Dan Cazacu, preşedinte fondator al Retromobil Club România, a vorbit celor prezenți despre pasiunea lui pentru motociclete. Dan Cazacu a realizat, începând cu anul 1998, cel mai mare club de vehicule istorice din România. Pasionat în egală măsură de automobile cât şi motociclete de epocă, Dan Cazacu deţine un Triumph 500 CTT, o motocicletă istorică aflată în plin proces de restaurare. 

Îi mulţumesc prietenului Jean pentru că şi-a răpit din timpul alocat serviciului pentru a participa la conferinţa de presă, aducând-o pe Roxana pe cruiserul său impresionant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu