vineri, 9 mai 2014

Legende pe doua roti

În perioada 15.05-05.06.2014, mallul Sun Plaza (cel de lângă Big Berceni) va organiza una dintre cele mai interesante expoziţii de motociclete de epocă din România din ultimii ani. Membrii  Retromobil Club România - Secţia Moto Retromotor îşi vor expune iubitele restaurate cu grijă.
Şi pentru că ne respectăm blazonul şi nu vrem să păcălim publicul, noi nu vom expune motociclete fabricate în anii 2000, sub titulatura motocicletelor de epocă.
Vor fi expuse 20 de motociclete, băbăciunile expoziţiei fiind 3 motociclete produse în anii 30, iar cea mai tinerică este fabricată în 1971.
Pe lângă motociclete, în măsura în care vor fi expediate în timp util, vor fi expuse şi uniforme ale Armatei Române sau îmbrăcăminte retro, conform anilor de fabricaţie ale motocicletelor.
Încercăm prin organizarea acestui tip de expoziţie să conducem la cunoaşterea fenomenului motocicletelor de epocă dincolo de show-ul sec, fără suflet, al expoziţiilor statice din România organizate doar pentru creşterea vizitatorilor din mall-urile româneşti.

Disclaimer: Afişul expoziţiei nu ne aparţine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu