luni, 14 iunie 2010

Bucharest Car Classic Show

Pai daca-i şou, şou mast găuon. In perioada 10-13 iunie, la World Trade Center a fost organizata o, hai sa zicem intrunire-expozitie, la care au participat reprezentanti ai mai multor cluburi de profil auto din tara, fiind expuse de la masini antebelice pana la "noile" Mustanguri si Mercedesuri din anii 70-80.

Incinta micuta a locatiei pusa la dispozitie de organizatori nu a permis desfasurarea de forte, astfel incat cred ca jumatate din masini au fost expuse afara, iar eu cu Gabi am mers la expunere doar cu BMW R27, cred ca ne-am fi complicat destul de mult daca am fi mers cu atasistele Zundapp sau M72, asta ar fi insemnat sa le lasam afara fara o supraveghere stricta, si avem experiente neplecute cu unii pseudovizitatori...


Totul a fost foaaarte dragut la plecare, cand am reusit sa il inec un pic pe domnul R27, dar ajutat de Geani si de Cristi i-am dus lui Gabi motocicleta cu bine acasa. Mi-a placut traseul asta de duminica, lume putina pe strada, bizoni in trafic mai deloc, "simsoneta" duduia rotund...life sucks pt cine nu stie sa o traiască.


Un comentariu:

  1. R27 arata splendid! O astfel de motocicleta apare cateva minute,sper sa nu gresesc, in filmul romanesc "Bacnota de 100 lei" realizat la inceputul anilor '70.
    DAN

    RăspundețiȘtergere