miercuri, 2 iunie 2010

Reîntoarcerea lu' Ataşu

Încă o motocicletă cu ataş s-a întors la un om care o sa aibă grijă de ea. Edi, cel care i-a vandut lui Gabi Niprul MT16, ne-a mai furnizat o motocicleta asemanatoare, dar este modelul fara tractiune la atas, adica Niprul MT11. Motocicleta, de altfel cu putini kilometri, a fost abandonata de catre proprietar intr-o anexa a unei mori, asta de cand s-au deschis granitele dupa 90 si omul a putut sa isi ia Mertan, astfel incat, atunci cand a fost scoasa din anexa, motocicleta era plina de praf, faina si ulei amestecate intr-un amalgam care o sa necesite ceva spalaturi profesioniste. Bine, sa nu uitam rugina de rigoare in cazul unei motociclete nefolosite de 15-20 de ani. Cel putin, si asta este de apreciat, motocicleta are culoarea originala si nu a fost cobaiul vreunui pseudo-vopsitor care sa invete meserie pe ea.

Ca si in cazul motocicletei precedente, negocierea vanzarii cumpararii nu a durat deloc mult, atunci cand exista un cumparator hotarat si un vanzator care ofera un vehicul la un pret de bun simt. Ieri, de ziua copilului, Cristi a vorbit cu Edi si azi s-a si dus cu ajutorul aceluiasi prieten saritor, adica Geani, la Focsani si pe la ora 14.00 deja Cristi imi dadea telefonic vestea cea mare, ca si-a luat din nou Ataşu. Na, acuma ce sa ii mai spun, sa ii traiasca si sa nu ne uite cand pleaca in vreo excursie atasista, bineinteles, dupa ce o pune pe picioare pe noua lui prietena.

2 comentarii:

  1. salutari maxime lui Gabi,... de la Romeo Turcas ( din Sibiu ... ) , domne tot cu motorete ... ( daca nu mai sti numele ... poate ... orasul de unde sunt sa te ajute ... Sibiu ... ) oricum ,bravo,pana acum ramai cel mai "silitor" la capitolul asta... deci salutari maxime si sper sa ne si auzim...

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut, Gabi e plecat in concediu acum, o sa-i spun pe miercuri. Salutari Sibiului!

    RăspundețiȘtergere