joi, 23 septembrie 2010

Ahh, ce simfonie!

Ce sonată domle, ce cvartet de zgomote abracadabrante, ce muzică de cameră închisă, simfonie dom'le, simfonie, parol, dacă îţi spui eu!
Ce sunet mirobolant eliberează BMW-ul când îl porneşti fără tobe, ce flăcări dă el pe evacuări (tre sa umblam la avans), ce vis frumos al unei nopţi de toamnă se împlineşte când îţi gâlgâie bemveu şi dă să plece, mâncând jăratec.
Profitând de vizita lui Adrian de acum 2 seri, care a făcut pe reporteru, ni s-a pus pata pe R80 lui Gabi şi am început să-l chinuim, poate-poate, da' al dracului bavarez s-a încăpăţânat ca un taciturn ce este şi şi-a încălzit electromotorul de nu mai trebuia sobă în atelier. Gabi a scos tacticos electromotorul, a constatat CĂ CĂrbunii este varză şi l-a înlocuit frumuşel cu eletromotorul meu.
Rezultatul s-a lăsat ceva minute aşteptat, BMW-ul nu a plecat imediat (doar nu mai fusese pornit de ceva ani), dar a plecat până la urmă şi ce frumos a plecat, că nu ne mai venea să-l oprim, dar zgomotoul produs la 11 noaptea nu cred că i-a încântat la fel de mult pe vecini la fel cum ne-a încântat pe noi.
Filmuleţul cu pornirea motocicletei o puteţi vedea aici http://www.youtube.com/watch?v=N1YB35nE6ps, încă nu am învăţat/ştiu cum să postez direct filmuleţul aici cu nush ce dracu cod.
Am sudat şi cutia de viteze, Sirius încă o dată a dat dovadă de profesionalism, dar în privinţa timpului de executare a cam dat cu oiştea în gard, speram să am problema rezolvată într-un timp mult mai scurt (nu pot să-l condamn nici pe el, are enorm de mult de lucru, sunt destui melteni care dau cu Ursuleţu prin gropi şi strică mândrii de jante OZ şi alte nebunii).
Am ceva probleme şi la amortizoarele spate, cadrul de Nipru este generaţie mai veche şi are altfel prinderile de sus, dar sper ca în week-end să rezolv problema.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu