marți, 5 octombrie 2010

A venit frigul

A venit frigul si nici treaba nu mai merge ca asta-vara, deja ingheata mana pe cheie si nu dam nici drumul la centrala, ca e scumpicel gazul. Glumesc, e multa chitibusereala acum pe final, te intorci la o sudura in aluminiu pentru o rectificare minora, dar pierzi acolo timpul, mai trebuie retusata vopseaua, se mai pierde si acolo cate o zi, inaintez cu pasi mici in perioada asta.
Mai trebuie ceva modificari si la cadru, partea electrica de la BMW nu merge ascunsa perfect sub rezervorul de M, e si uite tot asa mai apare cate o problema din asta care iti taie elanul.
Aseara m-am jucat un pic, am pus motorul pe cadru si parca, parca iti revine cheful cand incepi sa vezi ca prinde forma.


2 comentarii:

  1. Nipra asta cu motor de BMW e ca dacia cu motor si emblema de renault. Succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. In 85, tata, impreuna cu un prieten de al sau de la RAR Constanta, realiza a doua Dacie cu motor diesel, prin implantarea unui motor de Audi, schimbat la un an cu unul de Golf. Masina a fost omologata fara probleme si a circulat intr-o stare impecabila, cu sute de mii de km, pana in 94, cand a fost vanduta unei persoane din Mehedinti. Ceea ce realizez acum presupune un efort pecuniar pe care dumneavoastra sunteti departe de a il intelege si presupune o premiera in tara.
    Daca nu va place emblema de Renault, nu va obliga nimeni sa va alaturati blogului.

    RăspundețiȘtergere