marți, 22 martie 2011

Dansati?

Daca la vara aveti chef de dansat, aflati ca in perioada iulie-august, propunem o tura atasista de 3 sau 4 zile, cu plecare din Bucuresti si destinatie finala...v-ati prins, Bucuresti, ca trebuie sa mai venim si pe acasa.
Traseul pe care il propun trebuie sa cuprinda Transalpina si Transfagarasanul, 2 drumuri nationale care sunt..un must, vorba poetului. Peisaje de vis, motociclete cu atas, voie buna, e tot ce visez, cu plecare spre Transalpina si intoarcere pe Transfagarasan spre casa.
Traseul de plecare ar fi Bucuresti-A1-Pitesti-Rm Valcea si de aici urmeaza sa hotaram inainte, avem varianta Rm Valcea-E81-Brezoi-Voineasa-Obarsia Lotrului sau Rm-Valcea-Horezu-Polovragi-Novaci-Ranca-Obarsia Lotrului (lumea spune ca ar fi mai interesanta varianta asta), de acolo urmand sa ne indreptam spre Sebes.

De la Sebes facem dreapta spre Sibiu, apoi Avrig-Cirtisoara-Transfagarasan-Curtea de Ag, de unde putem continua Pitesti-A1-Bucuresti sau Curtea de Ag-Campulung (cu vizitarea monumentului de la Mateias)-Targoviste-Bucuresti-supa calda-descarcat poze-baie fierbinte-somn de voie.
Astept propuneri din partea celor pe care ii intereseaza, in principiu grupul va fi format din maxim 6-7 motociclete. Camparea se va face la pensiuni de pe traseu, dinainte stabilite, sau la cort, in curtea pensiunilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu