miercuri, 30 martie 2011

RETROMOTOR


În perioada 9-10 aprilie 2011, mulţumită organizatorului Salonului de Motociclete, Accesorii şi Echipamente Bucureşti (http://www.smaeb.ro/), www.motociclism.ro, (salonul se va desfăşura în locaţia Romaero Băneasa), motocicletedeepocă.ro împreună cu alţi iubitori ai motocicletelor istorice va organiza RETROMOTOR, prima ediţie a unui eveniment pe care voi încerca să îl perpetuez.

În cadrul expozitiei vor fi expuse atât motociclete restaurate cât şi în curs de restaurare, majoritatea din colecţii particulare, încercând să vă fac şi câteva suprize. Despre participanţi, vă pot spune că sunt colecţionari care îşi expun în premieră motocicletele.

Citez mai jos din spusele reprezentantului Companiei Automobilia (http://www.automobilia.ro/), Bogdan Coconoiu: "Sunt convins ca aceasta prima editie RETROMOTOR este doar unul din primii pasi in lansarea motociclismului istoric, un domeniu care in Romania nu se ridica din pacate la nivelul miscarii automobilistice. Cunoscand pasiunea si determinarea celor care indragesc motocicletele istorice cred cu tarie ca nu numai in succesul RETROMOTOR dar si in recuperarea timpului pierdut".

În imaginea de mai jos aveţi o hartă pentru modalitatea de ajungere la destinaţie.

Un comentariu:

  1. nu ma pasioneaza targurile, dar pentru retromotor am sa vin cu placere la smaeb. de-abia astept sa vad "batranele doamne"! respect.

    RăspundețiȘtergere