luni, 17 mai 2010

Bemvenipra IV

Am chelit de tot motocicleta si m-am impotmolit la bascula. 2 ore am tras in toate pozitiile de ea, si nu a vrut. Am consumat un tub mare de WD, mi-am scrijelit un pic si degetele si tot degeaba. In timp ce ma enervam gradual si trimiteam ganduri de bine cauciucurilor imbatrânite care refuzau sa iasa din locasurile basculei, pe langa mine s-a aciuat Ivan Turbinca, un motan tanar care s-a tot frecat de vechile urme de ulei curse pe cadrul motocicletei pana s-a patat de tot, astfel ca l-am luat si l-am bagat fortat in atas, adica l-am bagat pe Ivan in turbinca.




Am sunat un prieten si Geani s-a prezentat de urgenta cu experienta desfacerii mai multor bascule de nipru de pe cadru si cu sculele de rigoare si intr-o ora deja bascula era desfacuta, astfel incat se putea trimite la sablat o parte din piese.

Intre timp, zilele trecute am fost la un domn mai tinerel care m-a sunat si mi-a spus ca are un BMW R80RT de vanzare, si imediat mi-a mai inflorit un proiect. Din pacate, ajuns in curtea omului, am gasit o motocicleta radiata de catre politie, nepornita si nemiscata de 2 ani, pe care mi s-a cerut o suma destul de mare pentru starea fizica in care se gasea. Degeaba a incercat tatal proprietarului sa ne spuna ca motocicleta "sfaraia, domle", faptul ca nu a pornit si are si motorul blocat m-a determinat sa renunt la aceasta achizitie. Nu cred ca bavarezul va avea un viitor roz, doar daca proprietarul nu se mai tempereaza in lansarea unui pret destul de mare pentru motocicleta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu